הבדלים בזמנים המשך

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

30/03/2017 | 07:08 | מאת: אלכס

זה נורמלי שיש עייפות שעושה חשק לישון אחרי המודיקייט או שזה בגלל שאני סובל מאינסומניה ועייף גם בלי לקחת אותה ?

MODECATE , כמו כל התרופות האנטיפסיכוטיות, יכול לגרום לתופעת לוואי של עייפות. עם זאת העובדה כי הינך סובל מהפרעות שינה ועייפות ללא קשר לטיפול ומשום ש- MODECATE מקושר במידה נמוכה יחסית לתופעות לוואי של עייפות בהשוואה לשאר התרופות האנטיפסיכוטיות מהדור הראשון – לא ניתן לקבוע האם השימוש בתרופה הוא הגורם לעייפות שהנך חש.

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי