ולבוטרין וציפצופים באוזניים

דיון מתוך פורום  תופעות לוואי בטיפול התרופתי

15/03/2013 | 14:30 | מאת: רונית

שלום .לפני כשנה לקחתי כדורי ולבוטרין 300 ומאז יש לי ציפצופים באוזניים .עשיתי הרבה בדיקות בעיניין והכל היה תקין. עד שגיליתי שזה תופעת לוואי של הכדורים. האם אפשר להיפתטר מהתופעת הלואי הזה (כמובן שמייד הפסקתי עם הכדור) ?הציפצופים מאוד מפריעים לי ולפעמים העוצמה שלהם יותר חזקה ןלפעמים פחות. מאוד אודה לך אם תעזור לי, בתודה.

17/03/2013 | 07:58 | מאת: ד"ר דניז אינבינדר

ציפצופים באוזניים הינה תופעת לוואי מוכרת של התרופה, בה לוקים3-6% מהמטופלים. על מנת לנסות להתמודד עם הבעיה אנא פני לרופא מומחה.

17/03/2013 | 20:38 | מאת: רונית

האם יש סוף לציפצופים ?איזה מומחה מטפל בזה?

מנהלי פורום תופעות לוואי בטיפול התרופתי