תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

26/11/2000 | 18:23 | מאת: ענת

שלום רב לפני כשנה עברתי ניתוח פיסורה ופיסטולה. היו לי כאבים ולחץ בבטן בנוסף לתופעות הרקטליות +חולשה עברתי בדיקות רבות אצל גסטרולוג והתברר כי יש לי דלקת בושט טופלתי בלוסק מספר חודשים , אך כאבי הבטן והחולשה לא חלפו והם מתעצמים מיד לאחר אכילה. לאחרונה בבדיקות דם מצאו helico pylori igG 24.9 u/ml helico pylori igA negative u/ml הערות בדיקה (negative 44 border 36-44 ובבדיקת עייפות = REMARKS - FATIGRE- TSH - 4.51 היה ספק בנוגע לטיפול ב helico pylori מאחר ואין לי אולקוס והיום התחלתי טיפול של מוקסיפן פורטה + קרין+לוסק למשך שבוע ימים שאלותיי הן: האם טיפול זה עלול לגרום נזק? מה המשמעות של הבדיקה: עייפות = REMARKS - FATIGRE בתודה מראש ענת

26/11/2000 | 18:32 | מאת: ענת

הערות בדיקה: נגטיב 44 בורדר 44-36

27/11/2000 | 21:36 | מאת: mitzi wasserman

שלום רב. מאוד רםצה לדעת מה אומר בדיקת דם CEA בתהליך מתפתח. בברכה מיצי ווסרמן

27/11/2000 | 21:57 | מאת: mitzi

mitzi wasserman כתב/ה: > > שלום רב. > > מאוד רםצה לדעת מה אומר בדיקת דם CEA > בתהליך מתפתח. > > בברכה מיצי ווסרמן