גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

25/11/2000 | 23:19 | מאת: מוניקה

אני בת 38, שמנה, ולאחרונה אני פשוט סובלת מפליטת גזים ללא הפסקה, מה שניקרא בלשון העם " פליצות", יש לי אותם בתדירות של כל 10 דקות והן די ארוכות ורעשניות ולפעמים, לעיתים קצת מריחות. מה עליי לעשות בעניין וממה תופעה זו נובעת? יש לציין שזה כל הזמן קורה גם אם לא אכלתי מאכלים גורמי גזים כמו "פסולייה"-שעועית. אנא עזור לי , למרות שלפעמים העניין משעשע, אבל בעיקרון די מציק ולא נעים. בתודה . המפליצה המדופלמת (גם בעודי כותבת שורות אלו- תקעתי נוד- מה זה ארוך- אופס -סליחה)

27/11/2000 | 00:10 | מאת: פיחחחחחחחס

פיחחחחחס. מי ביקש ממך להפליץ פה?

27/11/2000 | 19:34 | מאת: יעלה

נראה לי שזה מקרה פורום פסיכיאטריה, ולא לפה.

07/12/2000 | 20:25 | מאת: שני אנשים רציניים!

שלום מוניקה! ראשית כל הרשי לי להביע את הסתייגותי מהתשובות הלא רציניות שקיבלת כאןץ וכעת ןעצם העניין - לי להיבדק! קרוב לוודאי שהבעיה לא רצינית אבל מומלץ מאוד להיבדק! בהצלחה

07/12/2000 | 20:28 | מאת: שני אנשים רציניים!

בהמשך לתשובה הקודמת - זה יכול להיות אמבות.