crohn's

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/11/2000 | 10:16 | מאת: משי

שלום רב, יש לי בת נשואה שנתיים ולא מצליחה להרות. חולה בקרוהן 11 שנים. האם יש קשר בין השניים? טופלה במשך השנים בסרואידים ברפאסל בפלגיל בפנטסה ועוד ועוד. תודה

22/11/2000 | 12:03 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום למשי. איני רוצה להקדים את מנהל הפורום במתן תשובה לשאלתך. אך אספר סיפור עם זיקה של ממש לעניינו. בימים אלה אני מטפל בטיפול אלטרנטיבי חולת קוליטיס קשה כבת 27 . החולה הגיעה לטיפולי לאחר מסכת טיפולים זהה לטיפולים שפורטו על ידך. החולה - סבלה מאל ווסת ( העדר מחזור מוחלט ) במשך כשנה. להזכירך היא בת 27. כחודש ימים לאחר תחילת הטיפול האלטרנטיבי ( צמחי מרפא נוגדי דלקת ), שב המחזור לתקינותו. החולה מקבלת מחזור תקין מאז ועד היום. חולת פסוריאזיס וולגריס קשה, טופלה על ידי במסגרת טיפול אלטרנטיבי בפסוריאזיס החולה סבלה מקשיי פוריות משך כ 5 שנים טרם הגיעה אליי. במרוצת טיפולי, החולה נכנסה להריון טבעי. לסיכום : איני רוצה חלילה ליצור אחיזת עניים ולאמר כי יש בידי פתרון לבעיות פוריות לא ...ולא...אין בידי פתרון ...ואחרון האנשים עלי אדמות אני שינסה להוליך שולל אשה במצוקת פוריות. זהו גם תחום בו איני עוסק ! כל כוונתי לומר, שיש מנגנון הורמונלי קרוב לוודאי המשתבש במצבים של מחלה כרונית בעיקר בעלת אופי דלקתי. וכאשר מורידים את היקף הדלקת, ישנה תמורה חיובית המוקרנת על המערכת ההורמונלית ( זוהי דעה פרטית ). מכל מקום השארתי לך את פרטיי באי מייל שלך. בברכה רמי מור