דם בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/11/2000 | 15:51 | מאת: אתי

שלום רב, ברצוני לברר פרטים לגבי דם רב שיוצא בזמן ולאחר היציאה זה כ- 10 ימים (אני מבררת עבור אחי בן ה- 30 ) מה הסיבות לכך ומי דרכי הטיפול. תודה מראש אתי

21/11/2000 | 13:16 | מאת: אתי

אתי כתב/ה: > > שלום רב, > ברצוני לברר פרטים לגבי דם רב שיוצא בזמן ולאחר היציאה זה כ- 10 > ימים (אני מבררת עבור אחי בן ה- 30 ) מה הסיבות לכך ומי דרכי > הטיפול. > תודה מראש > אתי

21/11/2000 | 14:10 | מאת:

שלום אתי נתחיל בכך שדימום רקטלי הינו סימן משמעותי ובכל מקרה יש לפנות לבידקה אצל רופא גסטרואנטרולוג או כירורג. רוב הסיבות לדמם טרי אחרי יציאה אצל אדם צעיר הינו בנליות כגון טחורים, סדק בפי הטבעת. לעתים נדירות יותר מדובר בדלקת במעי או בגידול. שוב, חובה על אחיך להבדק!