שאלתי לפני שבוע ולא נעניתי, האם שאלתי לא מתאימה?

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/02/2001 | 00:12 | מאת: גלי

הצואה שלי רכה, ופעמים רבות היא לא יוצאת עד הסוף, אלא נמרחת כשזה קורה, אני רצה לאמבטיה ושוטפת עם הטוש. לכן חשבתי שאסלת בידן תקל עלי. האם יש לה יתרון על שטיפה בטוש? והאם יש לו איזשהם חסרונות או נזקים שהוא יכול לעשות? בתודה מראש גלי

05/02/2001 | 21:33 | מאת: אנונימי

מדוע יש בעיה ביציאה ? אולי כדאי שתגשי לגסטרואנטרולוג לבדוק למה הבעיה קיימת קניית הבידן תחכה ועד אז אפשר להשתמש במגבונים לחים

06/02/2001 | 17:19 | מאת:

גלי לדעתי כל שינוי בהרגלי היציאה מחייב בדיקה ע"י גסטרואנטרולוג או פרוקטולוג. במידה ואין כל מימצא אנטומי(מבנה/דלקת)וכו יש לבדוק את הבעיה מנקודת מבט פיזיולוגית(היינו פעילות השריר הטבעתי) אם אין כל בעיה ניראה לי ששתי השיטות טובות בתנאי שאין נזק לאיזור פי הטבעת!