כאבים עזים עם ולאחר יציאה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/11/2000 | 18:03 | מאת: אלינור

שלום לפי התאורים שקראתי באתר אני סובלת כנראה מפיסורה בפי הטבעת המדממת בזמן יציאות. אני בכעין צום מאז אתמול , ממעטת לאכול ושותה הרבה כיוון שהכאבים הם דיי קשים. האם מומלץ להשתמש בשמן פארפין בכדי שאוכל להפטר מהצואה שעדיין נמצאת בתוכי ללא דימום? בהתוויות של שמן הפראפין נאמר שאין להשתמש ללא יעוץ רופא במידה וקיים דימום. תודה! אלינור .

17/02/2001 | 23:49 | מאת: נטלי

אוי אלינור..... אני נזכרת בתקופה בה עשיתי צום כדי לא להיכנס לשירותים ולהיפטר מהזוועה ההיא... צר לי לומר לך כי צום לא יעזור. סבלתי מהפיסורה הזו כשנה עד שהגעתי לניתוח. הניתוח אמנם עזר אך הפיסורה חזרה שוב כי תזונתי הייתה לקויה. אלינור, היום אני יכולה לומר לך שהסיפור הזה מאחורי. ראשית, את חייבת לאכול-ולאכול נכון. המון ירקות ופירות, קטניות, מאכלים עם המון סיבים והכי חשוב: מים! לשתות המון מיים!!! שמן פרפין ממלץ לקחת לפחות בימים הקרובים כף אחת לאחר כל ארוחה. לפני השינה, קחי כפית אגיוליקס(קני בבית מרקחת) עם הרבה מים ואני מבטיחה לך שתוך שבוע הסיפור יהיה מאחורייך. אנא, הקפידי לשתות הרבה ולא לשכוח את שמן הפרפין והאגיוליקס לפחות בשבוע הראשון. עוד משהו חשוב : השתדלי לאחר כל יציאה לשטוף את פי הטבעת במים פושרים עד חמימים. זה עוזר להרגעת המקום ולנקיון האיזור. בהצלחה יקירתי. אשמח אם תעדכני אותי . נטלי

21/05/2001 | 01:07 | מאת: יעל

חבל על האנרגיה והכסף שמושקעים בניתוחים הקונבנציונליים. הטיפול צריך להיות לגופו של עניין ומותאם לכל אדם באופן (מאוד) אישי. אני ממליץ על סוגים שונים ברפואה המשלימה, בעיקר בתחום הרפואה הסינית שיכולה לפתור אותך מהצורך בניתוח ואפילו מהשימוש בשמן פראפין, פשוט על ידי דיקור וצמחים, שיעבדו באותו זמן על בעיות נוספות שאת אולי סובלת מהן.