בעיית עצירות אצל ביתי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/11/2000 | 07:38 | מאת: חזי נחום

ביתי משרתת בצה"ל, וסובלת מבעיית עצירות, יש לה יציאה של פעם בשבוע, ולעיתים פעם בעשרה ימים. ביתי ככלל בריאה מאוד, ואין לה ולא היו לה שום מחלות משמעותיות עד היום. היא פנתה לרופא בצבא, אך עד כה הטיפול שם נראה לי לא מקצועי ולא מספק. אודה לכם אם תוכלו להפנות אותי לרופא / רופאים מומחים לטיפול פרטי. בברכה, חזי נחום

18/11/2000 | 14:12 | מאת: קינייסולוגית

לחזי האם התזונה שלה תקינה? כוללת ירקות ופירות? האם היא שותה מספיק? אם כל התשובות חיוביות והנושא התזונתי נבדק לעומקו הצע לה לעבור טיפול קינייסולוגי. טיפול שמאבחן את הגורם לעצירות ואותו מנטרל. טיפול אחד יכול לפתור הכל.

18/11/2000 | 16:54 | מאת:

שלום רב, זוהי בעיה שכיחה הנבועת לרוב מתזונה לא נכונה - מעוט סיבים ושתיה וחוסר פעילות גופנית.מנסיוני קיימת בעיה ספציפית אצל חיילות והנובעת מהתאפקות ממושכת ,בנסיון להמנע מעשית הצרכים בבסיס.כמובן ששי לשלול סיבות נוספות עי גסטרואנטורלוג.