בירור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

16/11/2000 | 20:38 | מאת: ארז

לכבוד דר' ארוין סנטו שלום רב. אבי מקיא לעיתים קרובות רק מים ( חומצה ), לאחרונה לאור מצבו הבריאותי שהדרדר הופנה לחדר מיון ,כל הבדיקות נעשו ךלא נמצא דבר. אבי הופנה לרופא גסטרו בזמנהוף על מנת להמשיך את הטיפול. נעשה c.t. בטן ולא נמצא דבר,נעשה גם בדיקת גסטרוסקופיה ונמצא בצל עם גבעול בתריסריון, נשלח לביופסיה ונמצא שיש שתי פירורי רירית 0.1 - 0.15 ס"מ, ונאמר גם בידי הרופא לקחת 3-4 פעמים מוטליום נגד בכילות והקאות. ברצוני לשאול את דר' ארוין סנטו כמה שאלות: 1. האם פירורי רירית הם ( סרטניים) או גדולי פרע? 2.האם יש למקרה הנ"ל טיפול רפואי? 3. הקימור שנמצא אצל אבי ,האם כתוצאה מכך הוא מקיא ? בתודה על תשובתך ארז.

19/11/2000 | 18:31 | מאת: ארז

ארז כתב/ה: > > לכבוד > דר' ארוין סנטו שלום רב. > > אבי מקיא לעיתים קרובות רק מים ( חומצה ), > לאחרונה לאור מצבו הבריאותי שהדרדר הופנה לחדר מיון ,כל הבדיקות > נעשו > ךלא נמצא דבר. > אבי הופנה לרופא גסטרו בזמנהוף על מנת להמשיך את הטיפול. > נעשה c.t. בטן ולא נמצא דבר,נעשה גם בדיקת גסטרוסקופיה ונמצא בצל > עם גבעול בתריסריון, > נשלח לביופסיה ונמצא שיש שתי פירורי רירית 0.1 - 0.15 ס"מ, > ונאמר גם בידי הרופא לקחת 3-4 פעמים מוטליום נגד בכילות והקאות. > > ברצוני לשאול את דר' ארוין סנטו כמה שאלות: > 1. האם פירורי רירית הם ( סרטניים) או גדולי פרע? > 2.האם יש למקרה הנ"ל טיפול רפואי? > 3. הקימור שנמצא אצל אבי ,האם כתוצאה מכך הוא מקיא ? > > בתודה על תשובתך ארז.