הליקובקטר

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/01/2001 | 21:06 | מאת: לילה

שלום, רציתי לקבל פרטים על החיידק שאובחן אצלי 30.57 h.p כמה זמן יכול להתקיים בגוף,האם יתכן כי אני נושאת אותו כבר 20 שנה? (אני בת 31) האם הטיפול - 3 אנטיביוטיקה יעזור? האם יתכן כי משפחתי אף סובלת מכך? תודה. כתובתי: li3zahav.com.il

22/01/2001 | 22:01 | מאת:

כתבתי רבות על החיידק ושיטות הבדיקה שלו כמו גם שיטות הטיפול בו ואני מציע לך ליקרוא את הקטעים הנ"ל.

23/01/2001 | 21:48 | מאת: לילה

ד"ר הירש שלום, את הפרטים שכתבת על אודות חיידק זה, אכן קראתי בכל ההודעות המקוטעות המופיעות. אודה לך, אם תפנה אותי אל מקום אתר מדויק על מנת לקבל את מלוא הפרטים. תודה לילה

23/01/2001 | 11:36 | מאת: דינה ללילה

לילה שלום, תוכלי לכתוב מאלו סיפטומים את סובלת ואיך היגעת לכיוון של בדיקה להליקובטור? דינה