עצירות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

20/01/2001 | 17:33 | מאת: אוראל

שלום רב, אני בת 32 וסובלת מזה מספר שנים מעצירות מדי פעם לפני כחודשיים היו כאביים בבטן תחתונה שמלווים בעצירות קשה ומאז היא החמירה עם קושי רב ומאמץ בזמן היציאות ומדי פעם יש גם דם טרי בצואה (אולי בצואה מטחורים אחרי לידה) מלפני יומיים שמתי לב שפתאום הצואה יוצאת ,במאמץ כמובן, במקום לכיוון מטה לכיוון הצידה ממש ב- 90 מעלות (ותסלח לי על התאור) דבר שגרם לי לחשוש שאולי זה אולי איזשהיא מסה/גידול ברקטום (ד.א. בבדיקת דם שעשיתי לא מזמן ללא קשר היה המוגלובין תקין וברזל נמוך). אשמח לשמוע חוות דעתך לכך. בתודה אוראל

22/01/2001 | 21:30 | מאת:

ישנן לפנינו שתי בעיות עיקריות: 1.עצירות וכל מה שמלווה אותה.כיון שהסיפור אינו טרי אלא מדובר בבעיה ממושכת למדי(יותר משנה אני משער)אזי הסיכוי למחלה ממארת הוא קטן ביותר. 2.דימום רקטלי ויציאה בכיוון שונה מהרגיל יחד עם העצירות דורשת בדיקה ע"י כירורג הבקיא בנושא איזור פי הטבעת-פרוקטולוג. אם תיצרי אתי קשר אוכל ליעץ לך על פרוקטולוג מצוין!