קוליטיס

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/11/2000 | 21:43 | מאת: רחל

בתי, בת 20 חולה מזה 5 שנים בקוליטיס כיבית. נמצאת ברמיסיה מזה כשנה אך בחדשים האחרונים פסק המחזור החדשי. היא מטופלת בפנטסה ואורסולית. כשמרגישה פחות טוב מוסיפה רפסל אנמה. האם יש משמעות להפסקת המחזור? האם יש טיפול?

14/11/2000 | 02:29 | מאת: רמי מור- הומאופט

שלום רב רחל הנני מטפל במקרים לא מעטים של קוליטיס אשר בהן נעלם המחזור אף למשך כשנה עם הופעה של אקנה ( פצעי בגרות ) . זהו ביטויי להפרעה הורמונלית נלוות לדלקת הכיבית. ראויי לציין כי טיפולי הוא אלטרנטיבי. הוא מבוסס על קשת רחבה וסטרילית של צמחי מרפא אנטי דלקתיים. הטיפול מביא מזור לחולה, מפסיק את תסמיני המחלה ומחלץ את החולה מהצורך ליטול סטירואידים, אין אני חלילה מפסיק את הטיפול הקונבנציונלי, הדבר נעשה בדרך כלל ע"י החולה עצמו שחש בטוח ואיתן לעשות זאת בתאום עם רופאו. אחר חודש ימים של טיפול בדרך כלל שב המחזור לתקנו עם היעלמות של נגעי האקנה. תוכלי להשאיר פרטים באי מייל שלי ע"י הקשה על שמי המואר בכחול. בברכה רמי מור