עיכול

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

14/01/2001 | 17:08 | מאת: אלה

ק''מת אצלי בעית עיכול עד כמה שהבנתי הושט צרה בכניסה לקיבה והאוכל עולה חזרה למעלה בילדותי עברתי ניתוח וקיצרו חלק מהשריר האחראי לפעולת העברת המזון הבעיה חזרה והומלץ לי לעבור שוב ניתוח מה דעת הגאסטרולוגים והכירורגים

14/01/2001 | 20:35 | מאת:

את מתארת ככל הניראה מצב או מחלה הניקרת אכלסיה-במחלה זו החלק התחתון של הושט צר אך ההיצרות נובעת מליקוי בתאי העצב שבמקום ולא עקב סתימה הנובעת מדלקת בושט או גידול וכו. כיון שהדבר לא פשוט כדאי שתיצרי איתי קשר ואעזור לך לאחר שאקרא את כל החומר הרפואי העומד לרשותך.