גזים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/01/2001 | 20:12 | מאת: נעם

אני בת 35 בריאה בד"כ. כבר תקופה ארוכה שאני סובלת מגזים בקיבה המלווים בריח לא נכים ולעתים אף בכאבי בטן. כמו כן, למרות שבעבר סבלתי מעצירויות, קיימים מקרים רבים בהם לאחר ארוחת צהריים אני סובלת משלשול. גיליתי קשר בין מצב זה לאכילת מספר מאכלים כגון ארטישוק מבושל, אבוקדו, פלפלים. תזונתי "רגילה" בדרך כלל ושאלתי (סוף סוף הגעתי גם לזה) היא אם יש רשימת מאכלים הידועים כגורמי גזים, ואם כן - מה הם בברכה ותודה נעם

13/01/2001 | 21:29 | מאת:

נועם רשימה כזאת הועברה ברשת לפני מס ימים ואני מציע לך לעיין בה!במידה ולא תימצא אני אחזור עליה בהמשך!