שכחתי לקחת מנה אחת (H .פילורי) !!!!דחוףףףף!!

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/01/2001 | 07:59 | מאת: קארין

אני מטפלת בהליקובקטר באמצעות זוטון קלרידקס ומוקסיפן שכחתי לקחת בערב את התרופות ולכן לקחתי בבוקר כעבור 9 וחצי שעות מהזמן שהייתי צריכה, לדוגמא אם הייתי צריכה לקחת את התרופות ב22:00 בלילה לקחתי את התרופות בשעה 07:30 למחרת מתי לקחת את המנה הבאה? אני יודעת שחשוב מאוד בטיפול הזה להקפיד על שעות קבועות האם פגעתי בשיעורי ההצלחה של הטיפול? כיצד כדאי לנהוג בהמשך...? תודה

13/01/2001 | 13:15 | מאת: יעל

קארין שלום האם תוכלי לתאר מה הסיפטומים של נוכחות הליקובטור בגוף? תודה ,יעל.