עצירות כרונית קשה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/11/2000 | 21:32 | מאת: קארין

אני בת 15 ויש לי עצירות כבר שנה לפעמים עובר שבוע עד שיש לי יציאה וגם זאת לאחר משלשלים למינהם או ע"י חוקן. הייתי אצל גסטרואנטרולוג והוא אמר שצריך לעשות קולונוסקופיה ואני לא חושבת שאוכל לעמוד בזה. אני אוכלת די מסודר ולא מאכלים שעושים עצירות . ממה נובעת העצירות הזאת? ואיך אני יכולה להתגבר עליה? אודה אם תענה לי בהקדם

20/12/2000 | 02:36 | מאת: צוקי

קארין שלום, אני חולה במחלת קרוהן. דבר המאלץ אותי לעבור כל שנה בדיקת קולונוסקופיה. נכון, הבדיקה אינה נעימה כלל אך גם לא נוראה כל כך. תהיי חזקה ושמרי על הבריאות צוקי