צליאק

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

10/11/2000 | 21:53 | מאת: שולי

יש לי ילד בן 5 חולה צליאק גילנו את המחלה שהוא היה בן 3 יש אנשים שאומרים שגם להם היתה את המחלה ועכשיו בגיל 23 הם הבריאו והם אוכלים הכל השאלה שלי האם זה נכון שהמחלה עוברת בתקופה כלשהי.

18/11/2000 | 16:38 | מאת:

שלום שולי מחלת הצליאק אינה חולפת. לעתים, בגיל ההתבגרות, סמני המחלה נעלמים מה שמכונה ''תקופת ירח הדבש''. באם עושים ביופסיה של המעי בתקופה זו ניראה את מאפיני המלה.יש על כן להקפיד על הדיאטה גם בתקופה זו ראי גם את תשובתי בנושא זה לכותב אחר במדור.