כאבי בטן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

12/06/2015 | 13:53 | מאת: הדר

כבר חצי שנה שאני עם כאבי בטן עשיתי סיטי אולטראסאונד בדיקות דם שתן צואה גסטרו וקולונוסקופיה לא מצאו כלום חוץ מדלקת קלה בקיבה. הכאבים יותר בבטן למטה אני חסרת אונים אומרים לי מעי רגיז מה לעזאזל עושים

12/06/2015 | 13:56 | מאת: הדר

וחשוב לציין שכבר נסיתי לקחת שלוש סוגי תרופות למעי רגיז בארבעה החודשים האחרונים-קולוטל.נוטנסיל.קל בטן . ניסיתי עשרה טיפולים של דיקור סיני וכלום לא עזר בבקשה אני אובדת עצות. אני סהכ נערה בת 19 ומתוסכלת מהמצב