חומציות קיבה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

22/04/2015 | 23:25 | מאת: חן

שלום יש לי שאלה על חומציות בקיבה. לפעמים כמעט כל יום במיוחד אחרי שתיית תה עולים לי נוזלים מהקיבה אבל לא חריפים,כמו מים מהקיבה ואז יש לי גזים,על מה זה מצביע חומציות גבוהה או נמוכה מה קורה מה הבעיה?

23/04/2015 | 13:43 | מאת: עדי

אני יודעת שכל מיני דיאטות מוקפדות יכולות להקטין תופעות לא נעימות במערכת העיכול. אני אישית משתמשת בקומפורט זון של סולגאר, זאת תערובת של אנזמי עיכול בהרכב כזה שנותן שקט והקלה בתופעות כמו גזים וכבדות אחרי האוכל.