הילקובקטור

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

23/03/2015 | 19:50 | מאת: roni

הי... מתרידה אותי בעיה לגבי הילקובקטור מי כיון שאני סובלת מזה כבר מספר שנים, טיפלתי פעמיים ולא עבר לי... עכשיו אני לא יכולה לטפל בזה כי אני לוקחת טיפול של NSAIDS מדלקת פרקים, ובמיוחד שאני לוקחת טיפול אז הבטן מתפוצצת לי בבטן עליונה מתחת לצלעות.. האם כדאי לטפל קודם ב הילקובקטור או לחקות עם זה, ואם זה לא מסוכן למשוך עם הדבר הזה?

11/05/2015 | 23:50 | מאת: יניב

דרך טובה שלי אישית עזרה לטיפול ושיקום הקיבה לאחר לקיחת האנטיביוטיקה שחיסלה את ההליקובקטר, היא שילוב של כמוסות של סולגאר של כורכום, שורש ליקריץ ובוסוויליה. הנוסחה הזו טובה לקיבה - אנטי דלקתית ונוגדת חימצון. שורש הליקריץ משקם את רירית הקיבה מומלץ