בעיות מעיים.

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

16/12/2014 | 11:06 | מאת: בנימין.

שלום לפני כשבוע התחלתי לסבול מפעולות מעיים מואצות והלכו וחזרו באופן לא ברור. בשבת לפני שלושה ימים הייתי בשירותים כ12 פעמים. הלכתי לרופא וקיבלתי כדורים בשם פרוטוציד... הבחנתי גם כי יש לי כדורים קטנים בצבע לבן בצואה (או כתמים לבנים) ואני סובל מבחילות קלות ולפעמים גם חוסר תיאבון קל. גם דיכאונות תוקפים אותי לפעמים. הרופא חושד די מדובר בתולעים במעיים שהתפרצו עכשיו, ככהנ מאוכל במזרח (הייתי במזרח למשך 4 חודשים לפני שנה עד לפני 8 חודשים). האם הכדורים אמורים לפתור את הבעיה? אני באמת רץ פחות לשירותים בימים האחרונים, אך זה היה כך גם בלי הכדורים וחסר פתאום אחרי כמה ימים. (ורק אז פניתי לרופא).

16/12/2014 | 18:33 | מאת: בנימין

יש לציין גם כי אני חש עייפות מוזרה לקראת ערב. אין לי כח לצאת לריצות או ללמוד. דברים שהייתי עושה המון עד לפני שלושה שבועות בשעות הערב.