תחושה ויציאות אחרי ביצוע קולונו וגסטרו סקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

23/10/2014 | 05:46 | מאת: דימה

שלום.אני בן 39.לפני 3 ימים ביצעתי את הבדיקות קולונוסקופיה וגאסטרוסקופיה. לא היו ממצאים בה מלבד אבטות במעי הדק מהן נלקחו דגימות ובצל תריסריון אדמדם.מאתמול אני מרגיש מעט עייף מידי יום, אין הרבה גזים אבל ים המון גראפסים ומעט צרבת.תחושות מלוות בכאבי מטח בכל הגוף בעיקר צוור וגב.לפעמים תחושה שדומה למיני בחילה אבל אין בחילה.אתמול בלילה גראפסים וצרבת לוו בכאב שדומה לכאב מתח בבטן ברום הבטן.בין איזור פופיק ומעלה.לא היה לי חום.היציאות בצורה תקינה אך צבען חום כהה עד מעט סגלגל-אדמדם.יש לציין כי אתמול ושלשום אכלתי מבשר בקר ודי הרבה ריבת אוכמניות.האם כל מה שציינתי אמור להדאיג או שזה דבריםרגילים אחרי בדיקות?

23/10/2014 | 10:59 | מאת: sky

ממליץ להגיע להערכת רופא מסודרת. צואה כהה עלולה להעיד על דימום ממערכת העיכול. מדוע בוצעו הבדיקות. אפטות במעי הדק יכול להיות כתוצאה משימוש בתרופות משכחות כאבים עקב מחלת קרוהן ועוד. האם יש חשד לקרוהן ?