תןצאות ביופסיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

11/10/2014 | 13:41 | מאת: דיאנה

בשנת 2013 עברתי ניתוח בריאטרי שרוול ב 2014 ניתוח נוסף מעקף קיבה כריתת כיס מרה . סובלת משלשולים , כאבי בטן ביופסיה ממעי דק d תאור מיקרוסקופי : mild shronic nonspecific duodenitis. ביופסיה מאזור של כיב בהשקה A mucosa of gastrointestinal anastomosis showing acute and chronic inflammation with ulcer.no helicobacter pylori seen. מה זה אומר ? תודה

11/10/2014 | 20:20 | מאת: SKY

תוצאות הביופסיות מראות שיש דלקת חמורה וכרונית בקיבה עם כיב ללא חיידק. בתרסריון שהוא החלק הראשון דל המעי הדק נמצאה דלקת קלה . ממצאים אלה בדרך כלל לא מסבירים שלשולים ועלייך לעבור בדיקת קולונוסקופיה או קפסולה של המעי הדק . הרבה בריאות