בעיה רפואית

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

17/09/2014 | 21:48 | מאת: אבישי

שלום אני בן 23 בריא תמיד .. לפניי חצי שנה היה לי הפרעות בקצב הלב והדופק שלי ירד לדופק 32 , אחרי בדיקות מקיפות של הלב ( אקו לב, מאמץ , הולטר לב) לא מצאו אצלי בעיה בלבד מלבד הפרעות קצב בזמן שינה .. אחרי כמה ימים של אשפוז מצאו שיש לי חיידק בקיבה נתנו לי טיפול משולש וחזרתי לשגרה ... לפניי חודש התופעה חזרה לי אך חמורה יותר לא אובחן אצלי חיידק בקיבה אך סיימתי טיפול משולש ( 10 ימים) ואין שום שיפור ... המצב הזה מדכא אותי אני מתעורר כל לילה לפחות 10 פעמים בתחושה של חישמול ואז אני מרגיש אי נוחות בקיבה ... מה אתה מציע לי לעשות ולאיזה כיוון ללכת?

18/09/2014 | 13:33 | מאת: sky

סיכוי סביר שבעיות קצב הלב לא נובעות מהקיבה . יש לפנות לרופא מומחה במחלות לב. לגבי הקיבה מומלץ לעשות גסטרוסקופיה ולפנות לרופא גסטרו.