גסטרו ילדים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

03/09/2014 | 23:02 | מאת: חלי

היי חבר'ה, צריכה בבקשה המלצה לרופא גסטרו ילדים (עדיפות לאחד שעובד ע םהכללית / ביטוח מנורה) בנוסף, אולי משהו נתקל ויכול לשפוך קצת אור.. אחיינית שלי סובלת מכאבי בטן קשים + שלשולים, עשתה את כל בדיקות הדם האפשריות + לקטוז + גלוטן + פוליפים בפי הטבעת.. כל הבדיקות יצאו תקינות. משהו נתקל?

18/09/2014 | 13:36 | מאת: SKY

ממליץ על דוקטור מיכל קורי או שלומי כהן או פרופסור דן טרנר . לגבי הכאבי בטן והשלשולים יש לשלול זיהום ( חיידקי ויראלי , פרזיטים . אלרגיה למזון ומחלות מעי דלקתיות כגון : קרוהן קוליטיס כיבית וקוליטיס מיקרוסקופית. במידה ולא ימצא זיהום והסימפטומים ממשיכים ממליץ לעבור גסטרוסקופיה וקולונוסקופיה. האם יש היסטורייה משפחתית של קרוהן או קוליטיס ?