כנראה כיב - דחוף

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

24/04/2014 | 14:07 | מאת: יעל

שלום רב, יש לי מזה כחודשיים כאבים בקיבה . אני לוקחת בבוקר קונטרוקול 40 מ"ג מזה כחדשיים, ומזה כשבועיים פעמיים ביום אןלסניק + פעמיים ביום וטיליום.האם אני יכולה להמשיך בכל אותם הכדורים שאני לוקחת עוד כחודשיים ואף יותר? בתודה מראש - יעל

27/07/2014 | 02:25 | מאת: מור

שלום,מאז שאני זוכרת את עצמי תמיד הגעתי לבית חולים עם כאבי בטן הקאות(עד למצב של התייבשות מוחלטת)שילשולים אך ללא חום ברוב הפעמים.עשיתי גסטרוסקופיה ויצא תקין,עשיתי בדיקה של צליאק וגם היא יצאה תקינה.כל הפעמים שאושפזתי לא גילו מה באמת יש לי ותמיד שלחו אותי חזרה הביתה ואחרי חודש שוב הייתי חוזרת עם אותם סיפטומים.הכאבי מפריעים לי בשינה ובמהלך היום.אני נורא סובלת ואני יותר סובלת מזה שאני לא יודעת מה יש לי!ומפחדת שזה משהו שלא עולים עליו ועלול לגרום לנזק בלתי הפיך.לפני כעשרה ימים אושפזתי ל5ימים בעקבות כאבי בטן שהגיעו גם לבטן תחתונה מצד ימין,אין לי מילים לתאר את הכאב והסבל שעברתי!וגם אז שיחררו אותי בלי תשובות חד משמעיות..אשמח לקבל ייעוץ או כל דבר שיכול לעזור לי!תודה.