שלשול מתמשך

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

01/07/2013 | 00:05 | מאת: אולגה

אני "סובלת" משלשול כבר כ3-4 ימים ולא נראה שהוא הולך להעלם. לא הייתי בחו''ל בשנים האחרונות שכתוצאה מכך יכול לההיות משהו שקשור לזה. בכל הימים האלו אין דם, או כאבים כלשהם, רק מעט גזים וכמה פעמים ביום הליכה לשירותים. השאלה היא אם ניתן לטפל בזה בבית ואיך או שאצטרך בכל זאת ללכת לרופא ולבדוק את העניין?

08/07/2013 | 10:45 | מאת: נורית

כשיש בעיות עיכול גם אם זה לכמה ימים כדאי לראות רופא, יכול להיות שזה משהו שאפשר לטפל בו באמצעות דברים טבעיים כמו צמחים, תזונה או תוספי תזונה כמו נוסחת אסידופילוס מתקדמת שיש בסולגאר שתורמת חיידקים טובים שחסרים בבטן, במיוחד אם יש שלשולים ודברים חיונים יוצאים מהגוף. כמובן לשתות מים כדי לאזן נוזלים ובכל מקרה עדיף להתיעץ