גסטריטיס נודולר והליקובקטר פילורי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/04/2013 | 10:16 | מאת: נתן

לא מזמן איבחנו אצלי גסטריטיס נודולרי והליקובקטר פילורי בגסטרוסקופיה יש לי בחילות והקאות וסחרחורות קטנות כתוצאה מכך אבל לא כאבי בטן או שלשולים, הרופא נתן לי טיפול משולש של תרופות רציתי לדעת מה דעתכם לגבי הטיפול אם הוא יעיל ומה עוד אני יכול לעשות בשביל להכחיד את החיידק, אלו הכדורים: MOXYPEN 500 MG פעמיים ביום KLARIDEX 250 MG פעמיים ביום Omeprade-Z 20 MG פעם ביום - לגבי הכדור הזה הרופא רשם לי פעמיים ביום אבל הרוקח משום מה אמר לי לקחת רק פעם אחת תודה מראש לכל העוזרים

13/04/2013 | 10:35 | מאת: נתן

עוד משהו ששכחתי להוסיף זה האם מומלץ לבצע פעילות גופנית בשביל לטפל בחיידק או שלא מומלץ?, מאז האבחנה אני לא התאמנתי. שוב תודה לעוזרים

07/09/2013 | 17:27 | מאת: יעל

עברתי פעמיים את הטיפולים ללא שיפור.עכשיו בפעם השלישית אני מחפשת פתרונות אחרים.