כאבי בטן חדים רק לאחר האוכל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

27/02/2013 | 16:20 | מאת: רינה

שלום, אני בת 23, בדרך כלל בריאה. אף פעם לא עשיתי ניתוח. בחודשים האחרונים כל פעם שאני אוכלת מיד כואבת לי הבטן, כאב חד מאוד שמופיע מיד עם האוכל, ממש כמה דקות אחרי שמתחילה לאכול. הכאב נמצא בכל הבטן, והמוקד שלו זז במהלך הכאב. כשאני לא אוכלת אז בכלל לא כואב. אני גם מרגישה צורך להקיא ובדרך כלל גם מקיאה אחרי ארוחה גדולה. אין לי בעיה ביציאות. קבעתי תור לגסטרולוג, אבל הוא רק עוד שבוע וחצי, ואני ממש סובלת- אני ממש מפחדת לאכול, ואתמול בלילה לא ישנתי טוב בגלל ארוחה במסעדה. רציתי לדעת מה האבחנה המבדלת שלי, ומה כדאי שאוכל בנתיים, כי ארוחה מלאה ממש קשה לי, זה פשוט נורא כואב. תודה

16/12/2015 | 02:31 | מאת: tomi

מצטרפת לשאלה, גם לי קורה את אותו הסיפור בדיוק והתחיל לי לפני שבועיים בערך, אם יש פתרון/אבחון לזה, אשמח לשמוע חוות דעת תודה