כאילו עומדת להקיא...

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

07/11/2012 | 02:13 | מאת: מישהי

אני שונאת את התחושה הזו של הלפני... נראה לי שאני עומדת להקיא, אני מזהה את ההרגשה. בינתיים אני מרגישה שהאוכל "עומד" לי בגרון וגם חולשה ורעידות כאלה מדי פעם. לא הבנתי בהתחלה אם אכלתי יותר מדי אולי או מה, ואז נזכרתי שקניתי בחוץ היום סנדביץ' עם ביצה קשה אז אולי היא לא היתה טובה, אפילו שהסנדביץ' היה במקרר עד שקניתי אותו. מה אתם חושבים?

08/11/2012 | 14:08 | מאת: יהודית

מביצה מקולקלת שהיתה בחוץ לא במקרר אפשר לקבל הרעלת מזון :שלשולים והקאות.