ילדה בת 11 ואימא חולת קרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

06/11/2012 | 17:06 | מאת: ענת ב

ביתי בית ה 11 סובלת כבר מספר חודשים ארוכים מכאבי בטן לא ברורים, בעבר בהיותה בת 4 סבלה מעצירות רגשית שטופלה ועברה. אני עצמי חולת קרוהן מגיל 16 ולכן כל כאב בטן בילדיי מלחיץ אותי. ביקרתי אצל גסטרו ילדים שלא התרשם שמדובר בחשד לקרוהן , לטענתו אולי ייתכן בהכנת הגוף לווסת , הופנתי לבדיקות דם, האם יש מקום לבדוק יותר לעומק או להניח לילדה לנפשה?!!

24/01/2013 | 20:14 | מאת: לימור

רופאה אמרה לי שיש בדיקה לגילוי מוקדם של קרוהן. השאלה היא בשביל מה. האם זה יועיל. בתור חולת קרוהן, אני מבינה את החרדה שלך. אם לאחד מילדי יהיה קרוהן, אז זה כ"כ יוריד אותי מבחינה רגשית...