המלצה לגסטרולוג במכבי

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

30/10/2012 | 10:32 | מאת: דפנה

שלום אני מחפשת המלצה לגסטרולוג באזור המרכז שעובד עם קופת חולים מכבי. אני חולת סרטן לשעבר ובמעקבים האחרונים שביצעו בשנה אחרונה (פטסיטי) ראו שיש משהו במאי הגס ויש לעשות בדיקה ולבדוק במה מדובר. מכיוון שבתל השומר התורים ארוכים מאוד אשמח להמלצה לרופא שעובד עם מכבי. תודה

08/11/2012 | 14:09 | מאת: יהודית

רופא טוב שמו אהרון חלק מקבל בהדר יוסף במרפאת מכבי.

14/01/2013 | 07:46 | מאת: דיליה

ד"ר אהרן חלק, ד"ר אליזה טיומני - שניהם גם מכבי וגם איכילוב. תורים ארוכים לראשון, אבל אפשר לנסות לבקש מהמזכירה שלו שתשתדל בהקדם. חולי סרטן לשעבר בהחלט קודמים. בריאות טובה ושלמה לך !