איך להתמודד עם שתית הנוזל המבחיל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

21/12/2009 | 11:00 | מאת: שוש

האם יש למשהו טיפים איך לשתות את הנוזל לפני בדיקת קולונסקופיה? האם הוא באמת כ"כ מגעיל? הרופא נתן לי לקחת כדור נגד בחילות לפני. תנו עצה...

23/12/2009 | 13:53 | מאת: רמי

בס"ד כרגע הודתי למישהי שהפנתה לקולונוסקופיה ללא הכנה של פרופ' סקפה. לא צריך יותר לא לבלוע, לא לצום (חוץ מהלילה האחרון וגם זה עם שתייה) אני מתקשה להאמין שאנשים עדיין ממשיכים לסבול סתם. הצעתי: קודם כל תבררי על השיטה החדשה. חפשי את התגובה של תמי בפורום. בכל מקרה נדמה לי שהאתר הוא: www.colonoscapa.com זהו אתר של פרופ' סקפה שהוא נשיא האיגוד הגסטרואנטרולוגי או משהו וראש המכון באסף הרופא.

23/12/2009 | 14:20 | מאת: רמי

בס"ד כרגע בדקתי התגובה של תמי לאביבה בפורום הזה על הכנה לקולונוסקופיה היא זו שיש לחפש - או פשוט לחפש בגוגל: קולונוסקופיה ללא הכנה - פרופ' סקפה

04/09/2012 | 12:41 | מאת: שושנה