קולונסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

14/11/2009 | 12:54 | מאת: צליאק

נכשלתי בבדיקת הקולנסקופיה שעשיתי. אני חולת צליק 47 היה לי קשה עם השתיה של המים שצריך לשתות לפני הבדיקה וגם התפריט היה קשה לי, מה גם שבאותו יום היתה לי תסמונת קדם וסתית. מבקשת עצה, אני מעונינת לעשות את הבדיקה.

20/11/2009 | 15:55 | מאת:

היי לך את צודקת שחשוב שתעשי את הבדיקה. יש מוצר שנקרא "פיקוסלקס" והוא הרבה יותר קל לשתייה מהסופודקס או המרוקן. תשאלי את הרופא משפחה או הגסטרו אם הוא מאשר לך להשתמש בו. אני בטוחה שאם תשתי אותו יהיה לך הרבה יותר קל. בהצלחה והרבה בריאות