דם בצואה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

29/10/2009 | 11:30 | מאת: טלי

שלום רב, יש לי תינוקת בת 5 חודשים, שעד לפני חודש ניזונה מהנקה באופן מלא. לפני חודש ניסינו לתת לה מטרנה והיא פיתחה תגובה אלרגית לחלב. התחלנו לתת לה פורמולה צמחי ואחרי שבועיים (אכלה מנה ביום של האוכל הצמחי) היו לה כמה יציאות עם דם. הפסקנו עם הצמחי ונתנו לה נוטרמיגן מעורבב עם חלב אם (שתי מנות ביום). למרות זאת היו לה עוד שתי יציאות דמיות בשבוע האחרון. מה יכולה להיות הבעיה ? האם יכול להיות שהיא אלרגית לנוטרמיגן ? הבנתי שזה מאוד מפורק. האם יכול להיות שמוצרי החלב שאני אוכלת (ממש מעט ביום) עוברים אליה וגורמים לדם בצואה ?

02/11/2009 | 18:04 | מאת:

היי טלי לדימום בצואה אצל תינוקות יש כמה סיבות אפשריות למשל זיהום חיידקי ואלרגיה למוצרי חלב (דרך חלב האם). יכול להיות שמוצרי החלב שאת אוכלת עוברים אליה ועושים את זה. בכל מקרה הילדה צריכה בדיקה מקיפה. פני בהקדם לרופא, קודם כל לרופא ילדים ואח"כ לגסטרו ילדים להתייעצות. הרבה בריאות