דיסק עם צילום של הבדיקה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

15/10/2009 | 18:18 | מאת: משה

הי ליהיא והפורום, האם אחרי בדיקת קולונוסקופיה קיבלתם דיסק עם צילום של המעי? עשיתי את הבדיקה אתמול במרפאה של רופא של הקופ"ח ולא נתנו לי דיסק כזה. ביקשתי היום ואמרו שאין דבר כזה, אך לחבר שעשה במקום אחר (מכון) כן נתנו. אגב, תודה לאל הבדיקה תקינה ויחסית עברה בשלום למרות ההכנה הנוראית. משה.

25/10/2009 | 16:24 | מאת:

היי משה, קודם כל, יופי שהבדיקה עברה בשלום. זה הכי חשוב. מעבר לכך, אני לא קיבלתי דיסק עם בדיקה וגם לא אנשים אחרים שאני מכירה. באיזה מכון נתנו לחבר שלך את הדיסק? והאם זו היתה בדיקת קולונוסקופיה רגילה? תרגיש טוב