picolax

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

13/10/2009 | 15:09 | מאת: יעל

שלום, קיבלתי מרשם לפיקולקס - מחר תתבצע בדיקת הקולונוסקופיה. אני משקשקת מפחד ... יש לי כמה שאלות לגבי החומר הזה, אם אתם יודעים : 1. האם יכול להיות שהוא גורם לבעיות לב??? נראה לי לא הגיוני שהרופא ייתן לי אותו אם זההמצב אבל זה כתוב באינטרנט ... 2. האם אכילת אורז 3 ימים לפני הבדיקה עלולה לפגום בה ? (אני שואלת כי כתוב בהנחיות שאין לאכול דגנים 4 ימים לפני הבדיקה ואורז הוא דגן). תודה.

15/10/2009 | 13:49 | מאת:

היי יעל רק היום ראיתי את השאלה שלך, מצטערת :) מקווה שעברת את הבדיקה בשלום. הפיקו נחשב בטיחותי למדי. אורז ביום ה-3 לא מומלץ אבל לא נורא. העיקר שיהיו תוצאות טובות הרבה בריאות

15/10/2009 | 14:57 | מאת: יעל

הי ליהיא, תודה על ההתעניינות. הבדיקה עברה והכל בסדר. את האורז אכלתי 3 ימים לפני הבדיקה (לא ביום השלישי להכנה) וכנראה שהוא לא הפריע ...