המלצה על ד"ר שמש אליהו - רמת גן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

07/10/2009 | 00:19 | מאת: אני

שלום, אשמח לקבל המלצה על ד"ר שמש אליהו - גסטרואנטרולוג מר"ג. הופניתי אליו והוא עתיד לעשות לי קולונוסקופיה. האם מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה!

07/10/2009 | 09:32 | מאת:

היי לך, הדעות עליו חלוקות. רופא המשפחה שלי, למשל, ממליץ עליו מאד וקיבלתי עליו המלצה גם מעוד רופא. אבל, אני אישית עשיתי אצלו גסטרוסקופיה לפני כמה שנים ולדעתי לא קיבלתי מספיק טשטוש והיה לי קשה מאד. באופן כללי אני חושבת שעדיף לעשות את הבדיקות האלה במכוני הגסטרו (ניסיון טוב עם מכון גסטרו באיכילוב ומכון הגסטרו של מכבי)ולא במרפאת רופא (אלא אם כן זה פרטי ואז היחס יותר מתחשב, מה לעשות..) כי שם מקבלים טשטוש יותר מסיבי. אבל זו רק דעתי, ויש הרבה שחושבים אחרת. הרבה בריאות ותוצאות טובות

07/10/2009 | 09:59 | מאת: אני

הי ליהיא, כעת אני מעט מוטרדת ... חשוב לי מאוד שהרופא יהיה מאוד מקצועי מאחר והבנתי שבבדיקה זו יש סכנות, אמנם לא שכיחות אבל קיימות (כגון קריעת המעי כתוצאה מהבדיקהה ...). גם רופא המשפחה שלי המליץ עליו וכעת אני לא יודעת מה לעשות ... האם למישהו יש חוות דעת חיובית על ד"ר שמש? תודה !!!

03/12/2009 | 17:55 | מאת: יהודית

גם אני הופניתי אליו ורציתי לשמוע ממך.

16/12/2009 | 09:11 | מאת: פציינט פגוע

איני מתיחס לצד המקצועי,אך לגבי הצד האנושי- על הפנים !!! אדם זעוף, חמוץ פנים,לא מסתכל כלל על היושב מולו,גם לא פונה אליו,שקוע רק במחשב ובמקלדת.כשכבר מדבר זה קצרות,בטון כעוס,רוגז,קצר ובקצרה אנטיפט אמיתי. גם כשקבלתי תוצאות הCT ונלחצתי מאד מהכתוב(חשבתי גידול)ניסיתי לטלפן.יומיים ענה רק קולו הזעוף בתא-קולי וכשענו לי לבסוף נאמר שכלל לא קבל התוצאות.הצעתי לפקסס מיידית אך נעניתי ב:"אני לא מנהל מרפאה בטלפון" ובטריקת טלפון!!! נותרתי ככ לחוץ ודואג! רק למחרת הרגיע אותי רופא המשפחה. כמובן שאל דר שמש לא אחזור לעולם !!!