בת שנתיים ו9 חודשים

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

23/09/2009 | 10:09 | מאת: מורן

בתי,סובלת כבר חודש משלשולים דמיים,בדיקת צואה ראשונה הראתה שאין כלום,עכשיו מחכים לתוצאת בדיקת צואה שנייה ובדיקות דם. קבענו תור בקפלן אבל אלוהים יודע מתי נקבל,בינתיים היא יורדת במשקל! מה עושים? אנחנו מגדרה,האם יש באזור רופא פרטי שעובד עם כללית?

23/09/2009 | 17:06 | מאת:

היי מורן אין ספק שמומחה צריך לראות אותה כמה שיותר מהר - רצוי גסטרו ילדים. עם זאת, כנראה שרופא הילדים לא התרשם שיש משהו חמור או דחוף (אין חום?) ולכן לא הפנה ישירות למיון. חשוב מאד שתהיה לכם תוצאת בדיקת הדם לפני שאתם הולכים למומחה כי אחרת חבל על הזמן והכסף. תבררי במוקד clalit call מי המומחים הפרטיים שעובדים אתם בהסדר (תשלום סמלי של משהו כמו 150 ש"ח)באזור שלך ויש עוד מומחים (אם אני לא טועה) שכשהולכים אליהם פרטי משלמים את כל הסכום ומקבלים החזר כספי. אני חושבת שרופא הילדים של הילדה יוכל להמליץ על מישהו שהוא מכיר וסומך עליו אישית. הרבה בריאות