חוסר ברזל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

18/09/2009 | 22:22 | מאת: etushkaia

כל הכדורים הטיפות וסירופים גורמים לכאב בטן משהו מצא משהו ממש קל או בתזונה או בבנטורופטיה או כל דבר אני זקוקה לברזל בעירוי עלה לי הלחץ דם אנא עזרו מאחלת שנה טובה לכ ו ל ם מקרב לב והרבה ב ר י א ו ת

22/09/2009 | 13:23 | מאת:

היי לך האם גם ג'נטל איירון של סולגאר עשה לך כאבי בטן? לי הוא עזר מאד בלי תופעות לוואי. אני מציעה לפנות לנטורופת מטעם המרפאות לרפואה משלימה של קופת חולים ולבקש התייעצות בנוגע לתזונה. מעבר לכך, הרופא שלך אמור להציע לך פתרון אחר. הרבה בריאות