EMR בקולונוסקופיה

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

06/09/2009 | 14:36 | מאת: רן

שלום, אבקש מידע לגבי רופאים מומחים לביצוע EMR (endoscopic mucosal resection) בקולונוסקופיה, להוצאת פוליפים שטוחים מהמעי הגס. בידי שם אחד בלבד (דר. ארווין סנטו). האם יש לשיטה זו מומחה אחד בלבד בארץ? בתודה רן

07/09/2009 | 18:38 | מאת:

היי רן, בצירוף מקרים, סנטו הוא גם הרופא שלי והוא מעולה. אין לי מושג לגב שמות אחרים. אתה יכול להתקשר למרכזי המידע של ארגוני הסיוע "עזר מציון" או "עזרה למרפא" ולברר שם (יש את הפרטים באתר האינטרנט שלהם). תגיד להם איזו מומחיות אתה מחפש וינס להתאים לך רופא. הרבה בריאות

08/09/2009 | 15:57 | מאת: רן

תודה!