מחפשת גסטרו טוב לקרוהן

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/09/2009 | 21:29 | מאת: שי

שלום אני מחפשת רופא גסטרו טוב לקרוהן, רצוי אחד עם גישה לרפואה לא קונבנציונלית, נטורופטיה וכו'. תודה רבה!

07/09/2009 | 18:37 | מאת:

היי שי אני יכולה להמליץ על הרופא שלי - ד"ר ארווין משה סנטו (ת"א) הוא לא מקבל ממכבי - רק פרטי - אבל מקבלים החזר מהביטוח המשלים. הוא לא יוזם טיפולים משלימים (אצלי לפחות) אבל גם לא מתנגד להם ובכלל, נוטה ללכת יחד עם החולה בכל הקשור לטיפול ולא מתבצר בדעתו. אם תרצי, תכתבי שוב ואני אתן לך את הטלפון של המזכירה שלו שקובעת את התורים.

09/09/2009 | 17:26 | מאת: שי

ליהיא, תודה רבה! אני מעדיפה דרך מכבי, אבל אשמור לי את השם שלו. בנוסף אני מחפשת רופא ראומטולוג לדלקת פרקים- תוצאה מהקרוהן. אם את מכירה מישהו, אשמח לשמוע.