כאבי בטן והפרעת עיכול כתוצאה מתוסף ברזל עדין (יחד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

05/09/2009 | 09:34 | מאת: דון

כאבי בטן והפרעת עיכול כתוצאה מתוסף ברזל עדין (יחד עם C) - בעקבות ירידה לערכים גבוליים - מה לעשות כדי למנוע את תופעות הלוואי? תודה.

05/09/2009 | 19:11 | מאת: דון

נתוני הברזלים, במגמת ירידה: המוגלובין 15.3 MCV 89 MCH 30.5 ברזל 83 פריטין 34 בי 12 391 חומצה פולית גדול מ- 10 טרנספרין 199

07/09/2009 | 18:18 | מאת:

היי דון יש כל מיני סוגים של ברזל עדין בשוק ואפשר לנסות להחליף סוג. אני אישית משתמשת בברזל עדין של סולגאר ומאד מרוצה. אפילו במינן של 2 ביום זה לא השפיע עלי לרעה. ואגב, רק אחרי שנה שלקחתי 2 ביום עלה לי הברזל. לגבי פענוח הבדקות - לא רופאה ולא יכולה לדעת, במיוחד שצרי להשוות לבדיקות קודמות. צריך לשאול את הרופא. אגב, לא בטוח שבעיות העיכול הן מהברזל. אולי הן נגרמות כתוצאה מהבעיה שגורמת לאיבוד הברזל. שוב - רק רופא. הרבה בריאות