התלבטות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

31/08/2009 | 14:41 | מאת: עמוס

שלום, לפני 12 שנה היה לי חשד לקרון עקב כאבי בטן,עשו בדיקות לא מצאו חד משמעית.לא לקחתי כדורים מאז והיציאות היו רגילות. בניתוח דחוף השנה עברתי ניתוח לחיתוך של 16 ס"מ מהמעי עקב שני חורים קטנים שנוצרו.בדיקות המעבדה הראו שהמקום היה דלקתי.אני צריך לעבור קולונסקופייה עוד חודשיים. בדיקות דם הראו שאין דלקת פעילה.מרגיש טוב.אני בהתלבטות מה לגבי כדורים כימיים. האם כדאי לקחת ובכלל? האם זריקות? האם צמחי מרפא. נא עזרתך האדיבה.

07/09/2009 | 18:13 | מאת:

היי עמוס, קטונתי מלהמליץ לך על טיפול, מה גם שעברת ניתוח רציני שכלל כריתת חלק מהמעי, זה לא משהו פשוט בכלל. לא ברור לי, אם ראו שהבעיה נגרמה מדלקת למה לא נתנו לך טיפול תרופתי קבוע. לדעתי האישית, כל מי שסובל ממחלת מעיים כרונית, גם בתקופות של רמיסיה, חיב לקחת כדורים לאחזקה וככה גם אני עושה. לא מסתמכת על צמחי מרפא. צמחי המרפא יכולים לתת פוש להחלמה, אבל הם לא "במקום". אבל רק הרופא שעוקב אחריך יכול לתת לך תשובה אחראית. תרגיש טוב