אני מתה מפחד

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

29/08/2009 | 22:25 | מאת: שירה

כן כפי שרשום בכותרת אני בהחלט מתה מפחד ואני לא כותבת כאן כי זה באופנה עכשיו אלא כי זה באמת מה שאני מרגישה אני מטופלת ברימירייד זה שנה וכמה חודשים ולכן אני פוחדת משפעת החזירים.הבנתי שאני בקבוצת הסיכון ביגלל זה. אני בטוחה שאני לא הבחורה היחידה שמטופלת ברימייד ומפחדת,אם מישהו גם מרגיש כך אבקש לדעת מה הוא מרגיש גם כן. תודה.

01/09/2009 | 17:02 | מאת:

היי שירה, הפחד שלך ממש מובן ומשותף לרבים מאתנו. בפורום הבא היו דיונים בעניין זה. תעשי שם חיפוש ותתרשמי מהאווירה :) http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2230-18115,00.html תרגישי טוב