כאבי בטן חזקים מלווים בשורת נקודות בגב

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

27/08/2009 | 08:30 | מאת: אבי

שלום, מזה כמה חודשים חוזרת לי תופעה של כאבי בטן חזקים מאוד למשך כשבוע, במהלכם אין לי תאבון ואני יורד במשקל הגוף, במקביל בכל פעם מלווים לכאבי הבטן שורה של נקודות אדומות המופיעות באמצע הגב. המגע בהן לא כואב והן פשוט דוהות לאורך השבוע עד שנעלמות לגמרי. זאת עד הפעם הבאה שהכאבים חוזרים. עשיתי המון בדיקות לכאביהבטן (רק עכשיו עלה בדעתי שיש קשר בין הכאבים לנקודות ואולי זה יכול לשפוך אור על הגורמים לתופעה. אנא עזרתכם, נמאס לי מבדיקות ורופאים שלא מוצאים כלום, תודה

01/09/2009 | 16:32 | מאת:

היי אבי לדעתי כדאי לך לנהל יומן אכילה במשך כמה שבועות ויכול מאד להיות שיתברר שיש דפוס מסוים שחוזר על עצמו, אוכל או שתיה מסוימים שאתה אוכל ועושה לך את זה, (במיוחד לאור הנקודות בגב שנשמע כמו פריחה). לחילופין, אולי תלך לנטורופת (במרפאות לרפואה משלימה של קופת חולים) שיתן כיוון חדש. תרגיש טוב