מעי רגיז וכאב בטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

21/08/2009 | 14:02 | מאת: קימי

אני סובלת ממעי רגיז ובשבועיים אחרונים אני סובלת מלחצים בחיי היום יום וכמובן שזה מיד השפיע, וכבר כמה ימים שאני סובלת מכאבי בטן ותופעות לוואי אחרות של מעי רגיז אך הפעם גם יש לי כאבי בטן תחתונה בצד שמאל. האם יש קשר בין שניהם ? ואם לא מה זה יכול להיות? תודה

24/08/2009 | 17:21 | מאת:

היי קימי, אני לא רופאה ולא יכולה לדעת, וגם רופא לא יכול לקבוע בלי בדיקה. לדעתי את צריכה לגשת לרופא המשפחה שימשש את הבטן ויראה מה קורה ואולי גם ישלח אותך לאולסטרה-סאונד. אבחנה של מעי רגיז נעשית רק אחרי בדיקות ששוללות בעיות אחרות. תרגישי טוב