תאונה בזמן אוננות

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

17/08/2009 | 22:07 | מאת: נסיוני27

לפני הכל אני רוצה להגיד שאני נבוך מאוד וחייב עזרה אפילו רק לשם הרגעת הנפש שלי. אתמול בלילה, משום מה, לא ברור מה עבר לי בראש, רציתי לראות מה ההרגשה של החדרת מלפפון (קטן) לפי הטבעת (לא ברור למה, אני סטרייט לגמרי). בכל אופן המלפפון נבלע לגמרי בפנים, ואין באפשרותי להוציא אותו, ניסיתי ללכת לשירותים מספר פעמים, ובפעם הראשונה הרגשתי משהו גדול שיוצא אבל הסתכלתי לתוך האסלה ולא היה בה כלום, לאחר מכן ניסיתי עוד מספר פעמים ופרט לצואה לא יצא כלום. אני מרגיש כאב ראש וכאב בטן אבל לא יודע אם זה פסיכולוגי או שבאמת הוא עדיין תקוע שם. אודה לך מאוד על ייעוץ האם זה מסוכן עבורי בהנחה שהוא עדיין תקוע שם. תודה רבה ואודה על דיסקרטיות מוחלטת. אני

24/08/2009 | 16:39 | מאת:

היי לך, אם היו יציאות תקינות ללא דימום מן הסתם הוא כבר יצא. אבל הכתובת הכי טובה לפנות את השאלה הוא ד"ר זמורה הנהדר: (פרוקטולוגיה) http://www.doctors.co.il/xFF-List,xFI-1478,m-Doctors,a-Forums.html תרגיש טוב