כשבוע סובל מצרבות קשות מלוות בעלייה של האוכל לגרון

דיון מתוך פורום  גסטרואנטרולוגיה - תמיכה

17/08/2009 | 17:03 | מאת: טל

יש לי בעיה בכמה ימים האחרונים, אני סובל מצרבות מאוד חזקות כל הזמן יש לי גרפסים האוכל כל הזמן עולה לי למעלה עד הגרון ואנ יכ הזמן מרגיש שמשהו חונק אותי . התופעות האלו החלו לפני כשבוע ובכמה ימים האחרונים אני סובל מאוד וכרגע אני נוטל זנידקס אך אין שיפור ממשי . פניתי לקופת החולים אך שדברים זזים זה בעיה . * קשה לי מאוד לתפקד בימים האחרונים ואני ממעט לאכול בגלל שכל מה שאני אוכל עולה לי כלפי מעלה .( יש לציין שמיום חמישי בלילה הכאבים והתופעות ממש בלתי נסבלות ) יש סיכוי טוב שאכלתי משהו מקולקל בחוץ !! * כמו מה זה יכול להיות התסמינים שאני מתאר פה ומה ניתן לעשות ?. האם ה דחוף ?.

24/08/2009 | 16:34 | מאת:

היי טל אני מקווה שכבר ראית רופא. אם עוד לא, היתי מבקש ממנו בדיקת ניפה להליקובקטר פילורי ויש סיכוי שגם תצטרך בדיקת גסטרוסקופיה. הרופא אלי צע צילום בריום, אבל לדעתי זה סתם בזבוז לעשות את זה וצריך ללכת ישר על בדיקת הגסטרו. בכל מקרה, יש עוד כדורים מצוינים חוץ מזנידקס ובטח יימצא הכדור שיעזור לך. הרבה בריאות